پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

روحانی: توافق اصلی انجام شده و پذیرفته‌اند که همه تحریم‌های اصلی را بردارند

رئیس‌جمهور گفت:‌ کسی فکر نمی‌کرد و نمی‌دانست که چه باری بر دوش دولت است. دولت در سخت‌ترین شریط یک ساله گذشته با رهبری رهبر معظم انقلاب و با حمایت و حضور و صبوری مردم، الحمدالله به اهداف رسیدیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 20
کد خبر: ۸۸۶۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در مراسم افتتاح طرح‌های وزارت نفت با بیان اینکه در چند سال اخیر تحرک عظیم و بسیار بزرگ در صنعت پتروشیمی رخ داده است که در کشور ما این موضوع بسیار مهم است، گفت: اگر می‌گذاشتند دولت دوزادهم در ادامه مسیر دولت یازدهم ادامه دهد، امروز مردمِ ما دو برابر آن چیزی را که امروز می‌بینند شاهد می‌بودند. اما در عین حال مهم است که ما هنوز از پا نیفتادیم و روحیه‌مان را از دست ندادیم.

 

وی افزود: ما با قدرت برنامه‌ها را در جنگ اقتصادی ادامه دایم و به قولی که در آغاز سال 99 به مردم دادیم و وزارت نفت اعلام کرد 17 طرح پتروشیمی را افتتاح می‌کنیم، امروز به این 17 طرح رسیدیم و این در تاریخ صنعت پتروشیمی کشور بی‌نطیر است.

 

رئیس‌جمهور با بیان اینکه بیش از یک میلیارد و 300 میلیون پروژه امروز افتتاح شده است و این حائز اهمیت است که در شرایط کرونا به این نقطه رسیدیم، گفت: کسی فکر نمی‌کرد و نمی‌دانست که چه باری بر دوش دولت است. دولت در سخت‌ترین شریط یک ساله گذشته با رهبری رهبر معظم انقلاب و با حمایت و حضور و صبوری مردم الحمدالله به این اهداف رسیدیم و با این پنج‌شنبه‌ها تودهنی به آمریکا زدیم و به آنها نشان دادیم که ملت ایران مقاوم است و مثل سرو مقاوم مسیر خود را ادامه می‌دهد.

 

روحانی ادامه داد: امروز خوشحالم که امروز در کشور همه اتفاق‌نظر کردند که ایران باید به سمت توسعه برود و تولید را رونق دهد. همه یکپارچه هستند که باید اقتصاد را به حرکت درآوریم. شاید برخی بگویند خب این معلوم است! نه من به خاطر تجربه‌ای که در 42 سال دارم می‌گویم که اختلاف بود که اصل بر چیست؟ و استراتژی اصلی باید بر چه باشد؟ اینکه رهبری در طول این سالها تولید و رونق تولید و مانع زدایی‌ها را مطرح می‌کنند معنایش این است که آن گفتمان اصلی در کشور ما رشد و توسعه است. البته اقلیت کوچکی هنوز هم این را نپذیرفته‌اند اما ملت این را پذیرفته‌اند.

 

وی ادامه داد: ملت ایران در طول 42 سال از همه سیاسیون و احزاب جلوتر بودند و آنچه ملت فهمیدند بهتر بوده است.حتی در گفتمان و نحوه تعامل با دنیا و حتی در نحوه تعامل با کشورهای منطقه ملت بهتر می‌فهمند.

 

رئیس‌جمهور با اشاره به روند مذاکرات در وین تصریح کرد: در وین مذاکره می‌کنند و قبول دارند همه تحریم‌های اصلی را برخواهند داشت. الان هم بحث روی مسائل جزئی و ریز است و تحریم‌های نفت، پتروشیمی و کشتیرانی و بیمه و غیره و بانک مرکزی را قبول کردند و تمام شده است. ما گام اصلی و بزرگ را برداشتیم تواق اصلی انجام شده است. بله بر روی مواردی است که بحث می‌کنیم تا به توافق نهایی برسیم اما کار را دولت انجام داده است.

 

وی تصریح کرد: من سه ماه پیش ذهنم مشغول بود که آیا می‌توانیم؟ دو تا بیل می‌خواستیم یکی به کمر کرونا و دیگری را به هم کمر تحریم بزنیم و این دو تا بیل را پیدا کردیم و به کمر هر دو زدیم. کمر کرونا شکسته است و با همین واکسن‌هایی که وارد می شود و واکسن داخلی هم که ساخته می‌شود، تا پایان دولت اطمینان نسبی از کرونا خواهیم داشت، البته باید پروتکل‌ها را همچنان رعایت کنیم. کمر کرونا و تحریم را تا پایان دولت می‌شکنیم و امروز آن را شکستیم. این افتخاری برای ملت ایران است./ تسنیم

 

ارسال نظر